petak, 18. ožujka 2016.

Riblji fileti i komorac



Sastojci
500g ribljih fileta
1 veci komorac
1-2 poriluka
vegeta,biber,sol
sok limuna
maslinovo ulje
3-4 snite kruha narezanog na kockice

Priprema
1.
Ribu nasolite, pobiberite, nakapajte sa limunom i premazite maslinovim uljem i ostavite da odstoji barem pola sata.
2.
Narezite komorac i poriluk na sire rezance, posipajte vegetom i biberom, malo pouljite i stavite u vatrostalnu posudu.
Stavite peci u zagrijanu pecnicu i pecite uz povremeno mjesanje dok komorac ne omeksa.
3.
Izvadite posudu iz pecnice, poslazite ribu na komorac i posipajte kruhom kojeg ste poprskali uljem.
Vratite nazad u pecnicu i pecite dok se riba ne ispece.
4.
Posluzite uz zelenu salatu.

Nema komentara:

Objavi komentar