ponedjeljak, 28. ožujka 2016.

Raffaello kuglice



Sastojci
1 Puding vanilija Dolcela
5 dl mlijeka
7 žlica Gussnela Dolcela (gustina)
20 dag šećera
1 Vanilin šećer Dolcela
15 dag kokosa
1 margarin
400 g Lino lada milk
100-150 g badema
kokos za uvaljati kuglice
1 pakiranje oblatni za vafel kuglice

Priprema
1.
Pomiješati prašak za puding sa gustinom, šećerom, malo mlijeka i skuhati u ostatku mlijeka.
U toplo umiješati kokos i margarin.
2.
Oblatne za kuglice izrezati, polovice napuniti  sa lino ladom, u jednu polovicu staviti badem i spajati kuglice.

3.
Dobivene kuglice omotati kremom i uvaljati u kokos.
Staviti na hladno da se ohlade i uživati u odličnom okusu.

Nema komentara:

Objavi komentar